Ultreya - Keresztelő Szent János Plébánia

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Ultreya

Archívum > 2016-os galériák



  Július 9 - én szombaton volt 10 éve, hogy a Keresztelő Szent János imacsoport alapító tagjai, győrszentivánról elsőként cursillon vettek részt. Ezen alkalomból egyházközségünk Ultreyát tartott, Juhos Ferenc atya és sok más vendég részvételével.
  A délelőtt folyamán a szereplők újra átélhették, a résztvevő testvérek (újra) megnézhették a Genesius Színjátszó Kör Viskó című, lélekemelő, gazdagító, elgondolkodtató előadását, melyről szinte mindenki könnyes szemekkel, köszönetet mondva jött ki. A templomban szentmisén vehettünk részt, ahol Juhos Feri atya gondolatait hallhattuk szintén fontos üzenetekkel a cursillisták számára... Krisztus számít ránk, mint apostolaira, MINDENKIT közelebb kell vinnünk hozzá, nem mondhatunk le senkiről, még ha emberi szemmel úgy tűnik is, hogy hiába küzdeni.
  Istennek minden lehetséges, de szüksége van ránk, és mi is mindig számíthatunk rá, hiszen: Istennel egyedül is mindig többségben vagyunk! Az atya szavai után meghallgathattuk bátor testvéreink szavait, saját tapasztalatait is, 4 tanúságtétel formájában, majd Jézus társaságában szentségimádással folytattuk a találkozót.
  Végül az iskola épületében finom ebéd várta a résztvevőket, majd kötetlen beszélgetés zárta a napot.
Reméljük mindenki lelkiekben gazdagodva, megerősödve tért haza, hogy folytathassa munkáját Krisztus apostolaként!
Mert Ő számít ránk... ahogy mi is az ő kegyelmére...


DE COLORES!


Fotók: Kis István Péter

A találkozón több, mint 115.000. Ft gyűlt össze adományként a kiszemelt nehéz sorsú családnak, akiknek már el is juttattuk az összeget. Köszönjük szépen minden adományozó résztvevőnek!
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz